lækker gulerodskage opskrift 23 personner

ingredienser:

550gram-brunfarin  4dl.-olie 8-æg 500gram-hvedemel

3tsk.-bagepulver 1tsk.-salt 2tsk.-natron 4tsk.-kanelstødt

700gram-gulerødder

600gram-frosne-skovbær

 

opskrift:

Farin og olie røres sammen, æggene piskes i et af gangen, derefter blandes tør ingredienserne og hældes / røres sammen med reven gulerod.
Hældes i bradepande 23×33 cm. og bages ved 185 grader C. alm. ovn i 45 minutter.
hæld de frosne skovbær i en gryde med lav varme. Når det koger hælder du 6 spk. sukker i. når massen er kold hældes den på kagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>